Ingen træning - arbejdsdag for medlemmer og andre interesserede

5 okt 2019 09:00

 Vores nye bane er blevet gennemgået af det internationale karting forbunds ekspert på sikkerhedsområdet. Det skete ved et besøg formidlet af Dansk Automobil Sports Union, hvor eksperten nøje gennemgik hele bane-arealet.
 
I hans afsluttende rapport gennemgik han en række større og mindre tiltag, som er nødvendige at få udført og dokumenteret inden årets udgang. Når dette er sket opfylder banen kartingsportens højeste sikkerhedsnormer, og den vil blive optaget på karting forbundets liste over baner, hvor sikkerheden er på et niveau, så der kan afvikles internationale mesterskabsløb.
 
Et af hovedpunkterne var opsætning af 6 Marshall Posts (flagposter), som nu er leveret i samlesæt. Disse skal sættes op, og desuden er der en række mindre tiltag nødvendige, bl.a. flytning af afspærringer på banen, maling af striber og kerbs og andre opgaver, som ikke direkte er sikkerhedsrelaterede.
 
Lørdag den 5. oktober indbydes klubbens medlemmer og andre interesserede til en arbejdsdag, hvor de forskellige opgaver skal løses. Arrangementet starter kl. 9 og klubben er vært for en beskeden frokost ved middagstid. Der vil være lukket for almindelig træning hele dagen. Alle materialer og redskaber vil være klar fra morgenstunden. Selvom man ikke kan deltage hele dagen er man velkommen til at komme noget af tiden for at yde en indsats. Tag endelig venner og bekendte med, hvis de har mod på at give en hånd med.
 
A.h.t. planlægningen, ikke mindst frokosten, er det nødvendigt med forhåndstilmelding, ring eller send en sms til formand Anders Hansen på tlf. 24421939.
 
Vi glæder os at se jer til en produktiv efterårsdag på banen.

Kommende løb

Klubbens kalender

« juni 2021 »
mantironstorfrelørsøn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse af miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten.