Rødby Karting Ring første sæson overstået

Efter et veloverstået Sjællandsmesterskab i slutningen af oktober er banen lukket for i år, og der kan ses tilbage på den første sæson med Rødby Go-Kart Klubs nye bane anlæg. 2018 har været den foreløbige kulmination på mere end fem års arbejde, først med at etablere forudsætningerne for banen, og dernæst med det praktiske konstruktionsarbejde.

Mange har gennem perioden bidraget i varierende omfang, både privatpersoner, erhvervsvirksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Klubben er taknemmelige for alle de indsatser der er ydet, og håber at der også fremover vil være såvel mennesker som institutioner, der vil have interesse for at deltage i udbygningen af Rødby Karting Ring.

Nogle få har været med hele vejen og deltaget aktivt i alle faser. I hele perioden har klubbens mangeårige formand været Anders Hansen, som i anledning af afslutningen på sæsonen udtaler: "I klubben er vi både glade over, og taknemmelige for, den gode modtagelse vores nye bane har fået blandt de aktive kørere og andre brugere. Men arbejdet er slet ikke ovre, i de kommende år håber vi at få mulighed for yderligere udbygning af anlægget, og at vi får stævner af internationalt format". Og så tilføjer han: "Som altid i den slags anliggender er klubben intet uden den store indsats som de frivillige i sporten udøver, og vi håber de også i fremtiden vil bidrage til at vores nye bane kan udvikle sig".

På det seneste bestyrelses møde blev det besluttet at afholde nogle medlemsarrangementer vinteren igennem, hvor der bl.a. vil være muligt at opnå en træningsleder licens samt andet med relation til vores sport. Det vil foregå i Race Cafe Syd, som er navnet på banens cafeterie og som indbyder til at blive brugt også i den kolde del af året.

Rødby Karting Rings miljøgodkendelse giver mulighed 10 løbsdage om året og Rødby Go-Kart Klub forventer at alle dage udnyttes. Det er intentionen at såvel bredden som eliten vil få lejlighed til at konkurrere under de bedst mulige rammer. Samtidig ønsker klubben at forbedre vilkårerne for de kørere, som lægger deres daglige træning på banen, så de har de bedste muligheder for at skærpe deres konkurrencedygtighed.

Hermed en opfordring til såvel klubbens medlemmer som alle brugere af Rødby Karting Ring til at engagere sig i det lange seje træk med at yderlige udbygge det nye anlæg i de kommende år.  

Træningstider

Rødby Karting Rings faste åbningstider for licenskørere er onsdag 15:00 - 19:30, fredag 15:00 - 18:00 og lørdag 9:00 - 17:30 i perioden fra starten af marts til slutningen af oktober.

Træning med transponder

For at kunne dokumentere overholdelse af miljøgodkendelsen skal al træning ske med en fungerende transponder monteret på karten. Kørsel uden transponder udløser en afgift på 300 kr

Kommende løb

Klubbens kalender

« juni 2024 »
mantironstorfrelørsøn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Check kalenderen

Før man kører ned på banen er det altid en god ide at checke klubbens kalender.